Lapin koulutuskeskus REDU

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinto on tutkinto ammattialan vaativimpien työtehtäviin. Erikoisammattitutkinnon suorittajalta vaaditaan alan perus- tai ammattitutkinto tai vastaava osaaminen sekä yleensä myös alan työkokemusta.   

Jatkuvassa haussa olevat erikoisammattitutkintokoulutukset, hakuohjeet ja hakulomakkeet löydät koulutuskalenteristamme.

Opiskelijoilta perittävät maksut >>

jatkuvahaku2.png 

Jos olet kiinnostunut myös muista, kuin kalenterissa tarjolla olevista erikoisammattitutkinnoista, voit jättää yhteydentottopyynnön opiskelijapalveluihin klikkaamalla tästä.
 

Erikoisammattitutkinto ilman koulutusta?

Erikoismmattitutkinto tai sen osa on mahdollista suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos sinulla on jo tutkinnon perusteissa määrätty osaaminen. Mikäli erikoisammattitutkinnon tai sen osan suorittaminen ilman valmistava koulutusta alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Alta löydät luettelon erikoisammattitutkinnoista, joihin REDUlla on järjestämislupa.Voit tututua tutkinnon perusteisiin ja ammattitaitovaatimuksiin klikkaamalla tutkinnon nimeä. Voit tututua tutkinnon perusteisiin ja ammattitaitovaatimuksiin klikkaamalla tutkinnon nimeä.
 

Erikoisammattitutkintojen perusteet

Alla on lueteltu erikoisammattitutkinnot, joihin REDUlla on Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämä järjestämislupa. Osaan alla luetelluista erikoisammattitutkinnoista ei tällä hetkellä ole tarjolla alkavaa koulutusta jatkuvassa haussa. Tarkista alkava koulutustarjonta jatkuvan haun koulutuskalenterista  tai ota yhteyttä opiskelijapalveluihin.

Huom! Kaikkiin uusiin tutkintoihin, jotka tulevat voimaan 2018 tai 2019 ei vielä ole julkaistu perusteita.

Tekniikan alat

Maarakennusalan erikoisammattitutkinto

Sähköyliasentajan erikoisammattitutkinto
(31.12.2018 saakka)

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto
(1.1.2019 alkaen)

Talonrakennuksen erikoisammattitutkinto

 
Luonnontieteet

Luontokartoittajan erikoisammattitutkinto