Lapin koulutuskeskus REDU

Koulutukset ja hakeutuminen

Tutustu monipuoliseen koulutustarjontaamme ja miten voit hakea koulutuksiimme näillä sivuilla.

Nuorten ja aikuisten koulutustarjonnan ja niihin hakeutumiseen tiedot löydät nyt tästä yhdestä paikkaa.

REDU uutiseen.jpg

Lapin koulutuskeskus REDUn esittely

Ammatilliset tutkinnot

perustutkinnot.png
Perustutkinnot antavat sinulle alan perusosaamisen sekä syvemmän osaamisen yhdellä alan osaamisalalla.

Perustutkinnot on suunnattu perusopetuksen ja lukion päättäville sekä muille uudelle ammattialalle tuleville, joilla ei vielä ole alan ammatillista tutkintoa. 
Lue lisää >>
 

ammattitutkinnot2.pngAmmattitutkinnot antavat sinulle ammattityöntekijältä edellytetyn, perustutkintoa vaativamman osaamisen.

Ammattitutkinnot on suunnattu jo työelämässä oleville, joilla on jo alan perustutkinto tai muuten työelämässä hankittu alan perusosaaminen. 
Lue lisää >>

 

erikoisammattitutkinnot2.pngErikoisammattitutkinto on tutkinto ammattialan vaativimpiin työtehtäviin.

Erikoisammattitutkinnon suorittajalta vaaditaan alan perus- tai ammattitutkinto tai vastaava osaaminen ja yleensä myös työkokemusta alalta.
Lue lisää >>

Valmentavat koulutukset

valma2.png
Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseksi ja vahvistaa opiskelijan edellytyksiä suorittaa ammatillinen perustutkinto.
Lue lisää >>
 

telma2.png
Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa opiskellaan arjen taitoja. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen opiskelijalla on mahdollisimman hyvät valmiudet itsenäiseen elämään, kotona, työssä ja yhteiskunnassa.
Lue lisää >>
 

avoinammattiopisto2.pngAvoin ammattiopisto sopii sinulle, joilla opiskelu ammatillisessa koulutuksessa on syystä tai toisesta aiemmin jäänyt kesken ja haluat nyt kokeilla uudestaan opiskelua.  
Lue lisää >>

Oppisopimuskoulutus

oppisopimuskoulutus2.png
Oppisopimuskoulutus on työpaikalla järjestettävä työpainotteinen tapa hankkia ja osoittaa tutkinnon osaaminen ja ammattitaito.
Lue lisää >>

 
Täydennyskoulutus

lupajakorttikoulutukset.pngPuuttuuko sinulta ammatissasi tai harrastuksessa tavittava lupa- tai korttikoulutus? Tarjoamme laajasti erilaisia lupa- ja korttikoulutuksia.
Lue lisää >>

Hakeutuminen

yhteishaku2.pngYhteishaku on suunnattu perusopetuksen ja lukion päättäville sekä niille, joilla ei ole ammatillista perustutkintoa.

Kevään 2018 yhteishaun hakuaika perustutkintohin 20.2. - 13.3.2018.

Yhteishaussa voit hakea perustutkintoihin ja valmentaviin koulutuksiin.
Lue lisää >>
 

jatkuvahaku2.pngJatkuvassa haussa voi hakea milloin vain. Haettavan olevan koulutustarjontamme löydät koulutuskalenteristamme.
Lue lisää >>