Lapin kesäyliopisto - Muut tulossa olevat koulutukset

Avaa tunnelukkosi – kurssi 14.-15.11.2017

Lapin kesäyliopisto toteuttaa Avaa tunnelukkosi –kurssin marraskuussa Rovaniemellä. Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys- ja ihmissuhteissa.

Aika ja paikka: 14.-15.11.2017 klo 10-16, Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa, Hiihtomajantie 2. Koulutustila tarkentuu kutsussa.

Kohderyhmä: Kurssi sopii kaikille henkilöille, jotka eivät ole vielä aloittaneet tunnelukkotyöskentelyä tai ovat jo työskennelleet omaehtoisesti tai terapeutin ohjauksessa.

Osallistumismaksu: 240 € , sisältää materiaalin ja kahvit molempina koulutuspäivinä sekä tunnelukkojen työstämiseen tarkoitettuja mielikuvaharjoituksia verkosta ladattavina mp3-äänitteinä.

Kouluttaja: Skeematerapeutti Kimmo Takanen

Ilmoittautuminen: sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 29.10.2017 mennessä. Tutustuthan perumisehtoihimme.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Päivi Hinno, p. 0400 792 396, paivi.hinno(at)lapinkesayliopisto.fi

Tunne lukkosi –koulutuksesta:

Kurssilla tutustutaan tunnelukkoihin ja siihen miten tunnelukkoja voi avata omaehtoisella työskentelyllä. Kurssilla käynnistetään prosessi tunnelukkojen avaamiseksi skeematerapian menetelmiä käyttäen.

Kurssi pohjautuu Tunne lukkosi-kirjaan. Myös Murra tunnelukkosi-kirjan sisältöä käsitellään kurssilla. Kurssilla käydään läpi esimerkkejä ja teoriaa sekä tehdään mielikuvaharjoituksia sekä mindfulness - harjoituksia ohjatusti. Lisäksi tehdään muutamia kirjallisia tehtäviä. Luentojen ja harjoitusten osuus on suurin piirtein 50/50. Mielikuvaharjoitusten kautta on mahdollisuus kokea tunnelukkojen vaikutus omassa elämässä ja löytää keinoja niistä vapautumiseen. Harjoitukset ja tehtävät tehdään itsenäisesti yksilötyöskentelynä (ei pari- tai ryhmätöitä).

Kurssi syventää kirjassa esitettyjä asioita ja antaa työvälineitä tunnelukkojen avaamiseen. Voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista ja saada niihin vastauksia. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa omatoimista tunnelukkotyöskentelyä.

HUOM! JÄRJESTÄMME SKEEMATERAPIAN KOULUTUSOHJELMAN INFOTILAISUUDEN 15.11.2017 klo 16.30 alkaen. Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumisen. Lue lisää  ja ilmoittaudu mukaan tästä!

SKEEMATERAPIAN KOULUTUSOHJELMA 23.1.-17.4.2018