Ajankohtaista

Etusivu / Etusivu / Ajankohtaista
Opiskelua kesäauringon alla (julkaistu 22.6.2017)
Voisiko mukavammin kesäpäivää viettää kuin ulkona kauniissa jokirantamaisemmassa mukavassa porukassa. Ja mikä parasta, samalla opinnot etenevät ja työkokemus karttuu kuin itsestään!
 
Laskutusosoitteemme 31.7.2017 alkaen (julkaistu 21.6.2017)
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallintopalvelut muuttaa heinäkuussa uuteen osoitteseen, samalla muuttuu paperilaskujen laskutusosoite.
 
Näyttötutkinnolla täydennystä työkalupakkiin (julkaistu 19.6.2017)
Jouni Väyrynen suoritti Lähiesimiestyön ammattitutkinnon työnsä ohella. Jo aiemmin esimiehenä toiminut myynnin ammattilainen sai koulutuksesta paljon uusia ideoita ja näkökulmia työnsä kehittämiseksi.
 
Lapin matkailuopiston uudet oppimisympäristöt Jokiväylään  (julkaistu 2.3.2017)
Lapin matkailuopiston opetusravintolana toimiva Oppipoika sulkee ovensa kesällä, kun Rovaniemen koulutuskuntayhtymä luopuu Toripuistikon kiinteistöstä. Ravintola Oppipojan lakkaaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Lapin matkailuopiston opetusravintolatoiminta loppuisi kokonaan. Päinvastoin opetusravintolatarjonta tulee laajenemaan ja monipuolistumaan.
 
Lukuvuoden 2017-2018 työ- ja loma-ajat (julkaistu 28.2.2017)
Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston rehtori on päättänyt lukuvuoden 2017-2018 työ- ja lomapäivistä.
 
Arvio MTI:sta – Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti tunnetaan, mutta oppilaitosten yhteistyön hyödyt vielä vähäisiä (julkaistu 2.11.2016)
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin (MTI) vaikuttavuuden arviointiraportti on julkaistu. Arviointi kohdistui MTI:n toiminnan vaikuttavuuteen ja lähtökohtina olivat MTI:n strategia ja visio.