• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
4.11.2014 9:00–17:00
Omavarainen Lappi -maaseutuseminaari on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus.
Lue lisää Read more
11.11.2014 9:00–15:03
Taidoiltaan päivitetty henkilöstö on menestyksesi tärkein tekijä - pärjäävä ja työniloa hehkuva ammattilainen on jokaisen työnantajan uskottavin mainesana. Osaava tiimi on kultaa!
Lue lisää Read more
14.10.2014
Yhtymähallituksen 10.10.2014 päätökset
Kokouksessa käsiteltiin mm. opiskelijamäärät tilastointipäivänä 20.9.2014, talousarvion toteuma 31.8.2014 sekä kiinteistöstrategia 2020 toteutussuunnitelma ja investointilaskelma. Talousarvio ja rakentamissuunnitelma päätettiin lähettää jäsenkuntiin lausunnoille.
Lue lisää Read more
13.10.2014
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden toteuttama Revontulikotalounas
Lapin matkailuopiston Levi-Instituutissa opiskelevat hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijat toteuttivat Liike- ja erityisalojen opettajien ry:n (LEO) lounaan Hullu Poro Oy:n Revontulikodassa. Hullu Poro Oy toimii ryhmän kummiyrityksenä. Lue lisää LeviNYT!:stä...
Lue lisää Read more
13.10.2014
Leevin syyslomariemujen toteutuksessa mukana Lapin matkailuopiston ja Lapin urheiluopiston opiskelijat
Pelejä, leikkejä, leffaa ja keilausta. Levillä järjesteään viikoilla 41-43 lasten syyslomien aikaan jo neljättä kertaa monipuolista ohjelmaan perheen pienimmille. Lue lisää, mitä LeviNYT! -lehti sai selville Leevin touhuista lasten kanssa....
Lue lisää Read more
7.10.2014
Pauli Manniselle EM-pronssia
Lapin ammattiopistosta putkiasentajaksi valmistunut Rovaniemeltä lähtöisin oleva Pauli Manninen on voittanut pronssia ammattitaidon EM-kisoissa Ranskan Lillessä. Manninen opiskelee tällä hetkellä kolmatta vuotta LVI-insinööriksi Oulun seudun ammattikorkeakoulussa.
Lue lisää Read more
3.10.2014
Törkeen Hyvillä Päivillä sometettiin livenä
Terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen teemapäivät, eli Törkeen Hyvät Päivät järjestettiin tänä syksynä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oppilaitosten opiskelijoille jo kuudetta kertaa. Mukana olivat kokeiluluontoisesti myös Ounasvaaran lukion kakkoset. Päivät ovat perinteiset, mutta uusista teemoista ei tunnu olevan pulaa. Nuorten terveyden ja hyvinvoinnin edistämisessä riittää tehtävää ja siihen kannattaa panostaa. Tällä kertaa pääteemana oli sosiaalisen median turvallinen ja hallittu hyötykäyttö, mutta myös sosiaalisen median käyttöön liittyvien lieveilmiöiden hallinta sekä ongelmatilanteiden ratkaiseminen.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset

Lapin ammattiopistossa voit hankkia ammatilllista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Ammattiopistossa voit hankkia itsellesi ammatin liki 90 eri koulutusvaihtoehdosta.

Lue lisää

Lapin matkailuopistossa voit hankkkia matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Lue lisää

Lapin urheiluopisto voi hankkia liikunta-alan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta sekä kursseja

Santasport - todellinen hyvän olon keidas sijaitsee Ounasvaara mahtavissa maisemissa. Santasportin hyvinvointi-, liikunta-, seikkailu- ja leiripalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat kuin erikokoiset ryhmätkin.

 
Lue lisää

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.

Lue lisää

Onko sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittava ammattitaito puuttuu? Voit hankkia ammattitaidon myös oppisopimuksella.

Lue lisää