• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
27.8.2015
Luonnontuotteiden tuotekehitykseen panostetaan Kemijärvellä
Lapin ammattiopiston Kemijärven toimipisteen uusittuihin luonnontuotealan tuotekehitys- ja tuotannonharjoittelutiloihin sai tutustua avointen ovien päivänä 26.8.2015
Lue lisää Read more
21.8.2015
Opetus- ja kulttuuriministeri vieraili Kemijärven toimipisteessä
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen sekä kansanedustaja Ben Zyskowicz vierailivat elokuun puolessa välissä Lapin ammattiopiston Kemijärven toimipisteessä. He tutustuivat vierailunsa aikana Myllylammentien tuotekehityskeittiöön ja sen tuotteisiin.
Lue lisää Read more
21.8.2015
Iso tai pieni asia - ohjaamo auttaa nuorta
Rovaniemen Nuorten Ohjaamossa vallitsee levollinen ja rento fiilis. Se ei tule sisustuksesta tai tilan olemuksesta, vaan Ohjaamossa työskentelevistä ihmisistä. He tekevät työtään nuorten eteen kenenkään elämäntilannetta väheksymättä.
Lue lisää Read more
13.8.2015
Toimintajärjestelmän arviointien tulokset ja niiden käsittely
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän toimintajärjestelmän toimivuus on arvioitu Opetus- ja kulttuuriministeriön toimivan laadunhallintaa ja laadun jatkuvaa parantamista tukevan järjestelmän kriteereillä keväällä 2015. Arviointi muodostui itsearvioinnista sekä Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen toteuttamasta ulkoisesta arvioinnista. Ulkoisen arvioinnin tulokset valmistuivat kesällä ja ne on toimitettu kuntayhtymään heinäkuussa. Koulutuskuntayhtymän johtoryhmä on 13.8.2015 pitämässään kokouksessa päättänyt tulosten käsittelystä ja jatkotoimenpiteistä.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää