• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
26.3.2015
Matkailualan opiskelijoille SM-kultaa!
Matkailuopiston kilpailijat Jenna Ollila ja Elina Penttinen ovat voittaneet Lahdessa matkailualan opiskelijoiden SM-kultaa!
Lue lisää Read more
24.3.2015
Erillishaku käynnissä!
Onko sinulla kesken jääneitä opintoja tai haluatko vaihtaa alaa? Vai puuttuuko sinulta kokonaan ammatillinen koulutus?
Lue lisää Read more
24.3.2015
Toimintajärjestelmän toimivuuden arviointi
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän toimintajärjestelmän toimivuus on itsearvioitu Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) toimivan laadunhallintaa ja laadun jatkuvaa parantamista tukevan järjestelmän kriteereillä helmikuussa 2015. Toimintajärjestelmää tullaan myös auditoimaan ulkoisesti 28. - 29.4.2015.
Lue lisää Read more
13.3.2015
Rasisminvastaisen videokilpailun voitto Lapin ammattiopiston opiskelijoille!
Ammattiopiston nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaopiskelijat voittivat SPR:n rasisminvastaisen videokilpailun Rovaniemen osuuden. Nuova-opiskelijat yhdessä maahanmuuttajaopiskelijoiden kanssa toteuttivat Rasismille NO! - musiikkivideon. Videoprojekti oli osana yrittäjyyden opintoja.
Lue lisää Read more
13.3.2015
Rovaniemellä ja Sodankylässä palkittiin parhaat Mestarimyyjäopiskelijat
Kesko palkitsi parhaat Mestarimyyjäkoulutukseen osallistuneet opiskelijat Lapin ammattiopiston Jokiväylän toimipisteessä sekä Sodankylän toimipisteessä järjestetyissä Mestarimyyjäkoulutuksen päätöstilaisuuksissa.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää