• Rovaniemen koulutuskuntayhtymä - Lappia palveleva oppimis- ja kehittäjäverkosto

    Järjestämme ammatillista koulutusta ja ylläpidämme urheiluopistoa ja kesäyliopistoa.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Huolehdimme koulutuksen resursseista ja tarkoituksenmukaisuudesta jäsenkunnissa. Kehitämme ja tuotamme Lapin alueen työelämälle palveluja ja tuemme aluekehitystä
  • Elinvoima ja osaaminen edellyttävät vastuuta

    Edistämme Lapin elinvoimaa ja kestävää kehitystä. Vuorovaikutteinen toimintamme tukee luottamuksen sekä kehittävän ilmapiirin syntymistä. Tavoitteemme on uudistuvuus ja elinikäinen oppiminen
10.4.2014
Rahkonen otti kultaa, matkailusta hopeaa ja pronssia!
Lapin matkailuopiston Sanna Rahkonen on voittanut ammattitaidon Suomen mestaruuden ravintolakokin lajissa. Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston kisamatka Lahden Taitaja2014 kisoihin oli varsinainen menestys, sillä kultamitalin lisäksi tuomisina oli SM-hopea ja kolme SM-pronssia.
Lue lisää Read more
10.4.2014
Ammattitaidon SM-kisoista mitalisade Lappiin
Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston kisamatka Lahden Taitaja2014 kisoihin oli varsinainen menestys. Yhteensä tuomisina oli SM-kulta, SM-hopea ja kolme SM-pronssia. Menestystä täydensi kaksi nelostilaa ja kahdeksas sija.
Lue lisää Read more
10.4.2014
Ammattitaidon Suomen mestaruudet ratkeavat tänään
Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston joukkueiden kilpailijat ovat juuri aloittaneet viimeisen kisapäivänsä Taitaja2014-kilpailuissa Lahdessa. Tänään ratkeaa ketkä saavat kolmen päivän urakkansa jälkeen kaulaansa ammattitaidon SM-mitalit. Mitalin syrjissä ollaan tiukasti kiinni!
Lue lisää Read more
9.4.2014
Sanna Rahkonen johdossa Taitaja2014 kisoissa
Lapin matkailuopistoa ammattitaidon SM-kisojen ravintolakokin lajissa edustava Sanna Rahkonen lähti toiseen kisapäivään johtopaikalta. Ensimmäisen päivän kilpailutyöt onnistuivat erinomaisesti ja Rahkonen päivän päätteeksi pisteitä yhteen laskettaessa kärkipaikka heltisi erittäin tiukassa kilpailussa 0,7 pisteen erolla seuraavaan.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset

Lapin ammattiopistossa voit hankkia ammatilllista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Ammattiopistossa voit hankkia itsellesi ammatin liki 90 eri koulutusvaihtoehdosta.

Lue lisää

Lapin matkailuopistossa voit hankkkia matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Lue lisää

Lapin urheiluopisto voi hankkia liikunta-alan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta sekä kursseja

Santasport - todellinen hyvän olon keidas sijaitsee Ounasvaara mahtavissa maisemissa. Santasportin hyvinvointi-, liikunta-, seikkailu- ja leiripalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat kuin erikokoiset ryhmätkin.

 
Lue lisää

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.

Lue lisää

Onko sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittava ammattitaito puuttuu? Voit hankkia ammattitaidon myös oppisopimuksella.

Lue lisää