• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
30.11.2015
Matkailuopiston opiskelijat avasivat Ylläksen talvikauden
Lapin matkailuopiston opiskelijat vahvistettuna Kolarin lukion opiskelijoilla avasivat Ylläksen talvikautta lauantaina 28. marraskuuta. Lastenmaa-aktiviteettipuistossa näkyi opiskelijoiden osaaminen monella tapaa.
Lue lisää Read more
19.11.2015
Kemijärven luonnonvaratuottajat esillä alan seminaarissa
Lapin ammattiopiston Kemijärven toimipisteessä on viime aikoina satsattu kovasti luonnontuotteiden tuotekehitykseen. Ala on saanut uusia tiloja ja laitteita ja opiskelijat ovat päässeet kehittämään luonnonraaka-aineista erilaisia tuotteita ja elintarvikkeita. Uudet tilat ovat alan parhaimmistoa ja tarjoavat näin loistavan oppimisympäristön opiskelijoille.
Lue lisää Read more
17.11.2015
Lapin kansaedustajat vierailivat koulutuskuntayhtymässä
Lapin kansanedustajista viisi vieraili eilen 16.11. Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä. Lapin kansanedustajasta vierailulle osallistuivat Katri Kulmuni (Kesk), Eeva-Maria Maijala (Kesk) Johanna Ojala-Niemelä (Sd), Markus Lohi (Kesk) ja Markus Mustajärvi (Vas) .
Lue lisää Read more
17.11.2015
TOP-laaja päättyy - tulevaisuuden työelämä on koulutukselle haaste
Laajennetun työssäoppiminen –hanke – TOP-laaja - päättyy vuoden 2015 lopussa. Marraskuun alussa vietettiin hankkeen päätösseminaaria Toripuistikon auditoriossa. Seminaarissa käytiin läpi paitsi hankkeen vaiheita ja sen tuloksia myös sitä, millaisia haasteita tulevaisuuden työelämä asettaa koulutukselle.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia VALMA ja TELMA-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää