• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
28.11.2014 8:00–14:00
Päivän aikana lavalle tarinansa kertomaan nousevat mm. Pekka Hyysalo ja Alf Rehn sekä koko joukko pohjoisen omia nuoria yrittäjiä
Lue lisää Read more
13.11.2014
Itä-Lapin ammattiopisto liittyy Rovaniemen koulutuskuntayhtymään
Itä-Lapin ammattiopisto liittyy Rovaniemen koulutuskuntayhtymään vuodenvaihteessa 2015. Nimi muuttuu samalla Lapin ammattiopiston Kemijärven toimipisteeksi. Koulutuksenjärjestäjä vaihtuu Rovaniemen koulutuskuntayhtymäksi ja ammatillinen koulutus jatkuu Kemijärvellä.
Lue lisää Read more
4.11.2014
Askel-opiskelijat siistivät Ranuan raitin
Ranuan kylä puhdistui syksyn mittaan roskista, kun Ranuan Askel B-ryhmä tempaisi ROSKA –projektin merkeissä.
Lue lisää Read more
13.10.2014
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden toteuttama Revontulikotalounas
Lapin matkailuopiston Levi-Instituutissa opiskelevat hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijat toteuttivat Liike- ja erityisalojen opettajien ry:n (LEO) lounaan Hullu Poro Oy:n Revontulikodassa. Hullu Poro Oy toimii ryhmän kummiyrityksenä. Lue lisää LeviNYT!:stä...
Lue lisää Read more
13.10.2014
Leevin syyslomariemujen toteutuksessa mukana Lapin matkailuopiston ja Lapin urheiluopiston opiskelijat
Pelejä, leikkejä, leffaa ja keilausta. Levillä järjesteään viikoilla 41-43 lasten syyslomien aikaan jo neljättä kertaa monipuolista ohjelmaan perheen pienimmille. Lue lisää, mitä LeviNYT! -lehti sai selville Leevin touhuista lasten kanssa....
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset

Lapin ammattiopistossa voit hankkia ammatilllista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Ammattiopistossa voit hankkia itsellesi ammatin liki 90 eri koulutusvaihtoehdosta.

Lue lisää

Lapin matkailuopistossa voit hankkkia matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Lue lisää

Lapin urheiluopisto voi hankkia liikunta-alan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta sekä kursseja

Santasport - todellinen hyvän olon keidas sijaitsee Ounasvaara mahtavissa maisemissa. Santasportin hyvinvointi-, liikunta-, seikkailu- ja leiripalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat kuin erikokoiset ryhmätkin.

 
Lue lisää

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.

Lue lisää

Onko sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittava ammattitaito puuttuu? Voit hankkia ammattitaidon myös oppisopimuksella.

Lue lisää