• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
23.4.2015
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän opiskelijoille menestystä SAKUstars-kisoista
SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu ammattiin opiskeleville. Tänä vuonna kisat järjestettiin Oulussa 21.-23.4. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä pokkasi kisoista kultaa, hopeaa ja pronssia.
Lue lisää Read more
17.4.2015
Tuu pilikkimään ittelles uus ammatti!
Pöyliöjärven jäältä Kemijärveltä voi saada loppukuusta melkoisen saaliin! Keskiviikkona 29.4. klo 12.30 - 16.00 pääset kalastuksen ja mukavan ulkoilun lisäksi tutustumaan oppilaitosten opintotarjontaan Pöyliöjärven parhailla ottipaikoilla. Kahvit ja makkarat 200 ensimmäiselle ja arpajaispalkintona älypuhelin!
Lue lisää Read more
17.4.2015
Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja osaa kohdata nuoren
Nuorisotyöntekijän ammatissa onnistuminen perustuu yhteistyöhön muiden nuorten kanssa toimivien kanssa. Työ ei ole vain viihdykkeiden tai palvelujen tarjoamista, vaan nuori on kohdattava kokonaisvaltaisesti. Mitä kaikkea nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajan työ nykyään sisällään pitää?
Lue lisää Read more
13.4.2015
Aika päivittää pirteä kevättyyli!
Hanki nyt uusi kevättyyli kosmetologeiltamme ja parturi-kampaajiltamme! Kevään asiakaspalvelupäivät jatkuvat Porokadulla vielä toukokuun loppupuolelle saakka.
Lue lisää Read more
13.4.2015
LAO:n lentopalloilijat menestyivät SAKUn kisoissa
LAO:n opettajien joukkue voitti B-sarjan kultaa ja nousi näin ollen A-sarjaan. Joukkueessa pelasivat Kimmo Herranen, Aimo Jolanki, Kari Jussila, Teijo Jaakola, Marko Uusipulkamo ja Terho Niemi.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää