• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
20.1.2015 9:00–15:00
Lapin ammattiopisto, Lapin matkailuopisto ja Lapin urheiluopisto Rovaniemellä viettää avoimia ovia 20.1.2015 klo 9-15.
Lue lisää Read more
18.12.2014
Silta-verkosto tarjoaa irtisanotuille koulutusta koko Suomen alueella
Monet yritykset ja julkisyhteisöt ovat joutuneet sopeuttamaan toimintaansa talouden taantuman ja tuotannon tai palveluiden kysynnän vähenemisen tai muun syyn johdosta. TE-hallinnon tavoitteena on tukea henkilöstöä sijoittumaan mahdollisimman nopeasti työstä työhön. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on mukana Silta verkoston toiminnassa.
Lue lisää Read more
15.12.2014
Sampo Kaulanen avaa Pohjois-Lapin koulutus- ja rekrytointimessut
XVII Pohjois-Lapin koulutus- ja rekrytointimessut järjestetään Lapin ammattiopiston Sodankylän toimipisteessä 15.1.2015 klo 10.00 - 14.30. Messut avaa Suomen suurinta K-Marketia pyörittävä ja some-ilmiöksi noussut Jounin kaupan kauppias Sampo Kaulanen.
Lue lisää Read more
12.12.2014
Porokadun joulukeräykseen tuli satoja lahjoituksia
Joulukuun ensimmäisellä viikolla oli Lapin ammattiopiston Porokadun ala-aulassa keräyspiste, johon jokainen halukas sai tuoda lahjoituksensa. Ihmisillä riitti runsaasti joulumieltä ja hyvää tahtoa, sillä keräys tuotti satoja lahjoituksia.
Lue lisää Read more
13.10.2014
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden toteuttama Revontulikotalounas
Lapin matkailuopiston Levi-Instituutissa opiskelevat hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijat toteuttivat Liike- ja erityisalojen opettajien ry:n (LEO) lounaan Hullu Poro Oy:n Revontulikodassa. Hullu Poro Oy toimii ryhmän kummiyrityksenä. Lue lisää LeviNYT!:stä...
Lue lisää Read more
13.10.2014
Leevin syyslomariemujen toteutuksessa mukana Lapin matkailuopiston ja Lapin urheiluopiston opiskelijat
Pelejä, leikkejä, leffaa ja keilausta. Levillä järjesteään viikoilla 41-43 lasten syyslomien aikaan jo neljättä kertaa monipuolista ohjelmaan perheen pienimmille. Lue lisää, mitä LeviNYT! -lehti sai selville Leevin touhuista lasten kanssa....
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää