• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
11.2.2016
Telma-ryhmä kahvitteli maahanmuuttajien kanssa Ranualla
Lapin ammattiopiston Telma-ryhmä Ranualla sai helmikuun alussa vieraakseen kolme Ranualla asuvaa maahanmuuttajanuorta.
Lue lisää Read more
11.2.2016
Verkkomateriaalia usealle alalle RSGAE-hankkeelta
Ready Study Go Around Europe (RSGAE)-hankkeessa vuosina 2013 - 2015 laadittu lastenhoidon ja vanhustenhoidon verkkomateriaali on valmiina käytettäväksi muun aineiston ohella www.rsgo.eu -sivustolla.
Lue lisää Read more
10.2.2016
Lentokoneasentajat tenttivät nyt teorian sähköisesti
Lapin ammattiopiston lentokoneasentajakoulutus on ottanut käyttöön sähköiset teoriakokeet. Kokeet tehdään jatkossa teoriakoeohjelmalla, jonka avulla hallitaan koekysymyspankkia, kokeiden suorittamista ja koetulosten tilastointia. Opiskelijat ja opettajat ovat uudistuksesta mielissään.
Lue lisää Read more
10.2.2016
LAO:n Arto Hakasalolle metsätaidon Suomen mestaruus!
Lapin ammattiopiston Arto Hakasalo voitti 5. helmikuuta käydyn metsäopetuksen metsätaidon SM-kilpailun Rovaniemen Ounasvaaralla. Arto opiskelee aikuisopiskelijana metsäenergiatuottajaksi.
Lue lisää Read more
5.2.2016
Toimintajärjestelmän vuosikatsaus 2015
​Rovaniemen koulutuskuntayhtymän toimintajärjestelmä ja toimintaa arvioitiin, kehitettiin ja parannettin toimintavuonna 2015.
Lue lisää Read more

 
Tutustu koulutustarjontaamme ja oppilaitoksiimme

edulappi-logo.png

-sivuilla

 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia VALMA ja TELMA-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää