• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
25.9.2014 10:00–17:00
Päivä sisältää kiinnostavia puheenvuoroja Optiman soveltamisesta opetuskäytännössä. Puheenvuoron saavat Lapinkampuksen Optima-käyttäjät.
Lue lisää Read more
4.11.2014 9:00–17:00
Omavarainen Lappi -maaseutuseminaari on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus.
Lue lisää Read more
29.8.2014
Apurahaa opiskeluun Kaarlo ja Tyyne Lintulan säätiöstä
Syyslukukauden 2014 ja kevätlukukauden 2015 opintojen rahoittamiseen on haettavissa apurahaa Kaarlo ja Tyyne Lintulan säätiöstä.
Lue lisää Read more
21.8.2014
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallitus päätti opiskelijamääräleikkausten kohdentamisesta
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän hallitus on tänään 21.8.2014 kokouksessaan tehnyt päätöksen Opetus- ja kulttuuriministeriön edellyttämän opiskelijamääräleikkauksen kohdentamisesta Rovaniemen koulutuskuntayhtymän valtionosuusperusteiseen ammatilliseen peruskoulutukseen (VOS1) eri koulutusaloilla ja perustutkinnoissa vuosina 2015-2016. Tehdyillä koulutuspaikkojen vähennyksillä ei ole vaikutusta tällä hetkellä opiskelevien opiskelijoiden opiskeluun.
Lue lisää Read more
11.8.2014
Kuntayhtymän valtuuston kokouksen päätöksiä 4.8.2014
Ohessa tiivistelmä kohdista, joissa päätettiin kiinteistöstrategiasta, toimintojen yhtiöittämisestä sekä kuntayhtymän strategiasta.
Lue lisää Read more
8.8.2014
Santasportin vapaa-ajan liiketoiminta yhtiöitetään
Rovaniemen koulutuskuntayhtymän valtuusto on selvitystyön tulosten perusteella päättänyt yhtiöittää Lapin urheiluopisto Santasportin vapaa-ajan liiketoiminnan omaksi yhtiökseen.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset

Lapin ammattiopistossa voit hankkia ammatilllista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Ammattiopistossa voit hankkia itsellesi ammatin liki 90 eri koulutusvaihtoehdosta.

Lue lisää

Lapin matkailuopistossa voit hankkkia matkailu-, ravitsemis- ja talousalan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta Rovaniemellä, Kittilässä ja Sodankylässä.

Lue lisää

Lapin urheiluopisto voi hankkia liikunta-alan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta sekä kursseja

Santasport - todellinen hyvän olon keidas sijaitsee Ounasvaara mahtavissa maisemissa. Santasportin hyvinvointi-, liikunta-, seikkailu- ja leiripalveluiden parissa viihtyvät niin yksittäiset matkailijat kuin erikokoiset ryhmätkin.

 
Lue lisää

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.

Lue lisää

Onko sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittava ammattitaito puuttuu? Voit hankkia ammattitaidon myös oppisopimuksella.

Lue lisää