• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
30.5.2015 12:00–14:00
Ammattilukion valmistujaisjuhla on la 30.5.2015 klo 12.00-n. klo 14.00 Lappi-Areenalla. Juhlassa jaetaan ammattilukiosta valmistuville ylioppilaille myös ammatillinen tutkintotodistus.
Lue lisää Read more
19.5.2015
Haku VALMA-koulutuksiin 19.5. - 21.7.
Haku perusopetuksen jälkeiseen valmistavaan koulutukseen keväällä 2015 on menossa. Haku osoitteessa www.opintopolku.fi
Lue lisää Read more
13.5.2015
Ammattiopisto, matkailuopisto ja urheiluopisto palkitsivat kisaajiaan
Lapin ammattiopiston, Lapin matkailuopiston ja Lapin urheiluopiston opiskelijat ovat menestyneet kuluneen lukuvuoden aikana hienosti erilaisissa opiskelijoille tarkoitetuissa kilpailussa. Rovaniemen koulutuskuntayhtymä palkitsi oppilaitostensa kisamenestyjiä tiistaina Ravintola Oppipojassa pidetyillä mitalikahveilla stipendein ja kukkakimpuin.
Lue lisää Read more
7.5.2015
Joonas Vanhatapiolle ammattitaidon SM-hopeaa!
Lapin ammattiopiston opiskelija Joonas Vanhatapio on voittanut SM-hopeaa Turussa pidetyissä kolmipäiväisissä Taitaja2015 ammattitaidon SM-kilpailuissa. Vanhatapion lajina oli tietokoneet ja verkot, jossa hän kävi tiukan taistelun kirkkaimmasta mitalista Turun ammatti-instituutin Minh Truongin kanssa. Vanhatapio nousi kahden viimeisen päivän aikana vakuuttavasti kohti kärkeä jääden lopulta kultamitalista vain 0,34 pisteen päähän.
Lue lisää Read more
6.5.2015
Lapin ammattiopistolla ja Lapin matkailuopistolla loistava avaus Taitajakisoissa!
Lapin ammattiopiston Jani Huttunen johtaa kuljetuslogistiikan lajia ja Lapin matkailuopiston Vilma Honkala tarjoilijan lajia ensimmäisen finaalipäivän jälkeen.
Lue lisää Read more
30.4.2015
Opinnäytetyöt esittäytyivät Oppipojassa
Kuluvan lukukauden aikana ovat opiskelijamme jälleen tehneet loistavia opinnäytetöitä. Osa opinnäytteistä oli esillä Oppipojan aulassa.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää