• Lapin suurin ja monipuolisin koulutuksen järjestäjä

    Järjestämme monialaista ammattikoulutusta oppilaitos- ja oppisopimuskoulutuksena sekä vapaan sivistystyön koulutusta. Tarjoamme palveluliiketoimintana koulutus- ja liikuntapalveluja.
  • Tulevaisuus tarvitsee yhteistyötä ja yhteistyö vahvaa taustatukea.

    Kehitämme ammattikoulutuksen yhteistoimintaa lukio-opetuksen ja muiden koulutusasteiden sekä elinkeinoelämän toimijoiden kanssa.
  • Visio 2025

    Rovaniemen koulutuskuntayhtymä on lappilainen, kansallisesti arvostettu oppimis- ja kehittäjäverkosto, joka palvelee toiminta-aluettaan, hyödyntää pedagogista johtajuutta ja toimii kansainvälisesti.
16.6.2015
Haku VALMA-koulutuksiin 19.5. - 21.7.
Haku perusopetuksen jälkeiseen valmistavaan koulutukseen keväällä 2015 on menossa. Haku osoitteessa www.opintopolku.fi
Lue lisää Read more
12.6.2015
Entä jos opiskelupaikka ei tärpännyt?
Eli mitä voi tehdä, ellei haluttu opiskelupaikka yhteishaussa lohjennutkaan? Ainakaan ei ole syytä heittää kirvestä kaivoon tai hanskoja nurkkaan. Ratkaisu löytyy aina ja apua on tarjolla!
Lue lisää Read more
11.6.2015
Lapin ammattiopistoon yhteishaussa opiskelijaksi hyväksytyt
Ohessa nimilista Lapin ammattiopistoon opiskelijaksi hyväksytyistä.
Lue lisää Read more
3.6.2015
Ammatillinen peruskoulutus uudistuu elokuussa
Ammatillinen peruskoulutus uudistuu elokuussa 2015. Uudistus koskee niin uusia kuin jatkavia ammatillisen perustutkinnon suorittavia opiskelijoita. Opiskelija ei enää opiskele vain koulua ja tenttejä varten, vaan opintojen tavoitteena on osaaminen työelämässä. Opiskelu on joustavaa ja valinnan mahdollisuuksia on entistä enemmän.
Lue lisää Read more
2.6.2015
Kemijärven Optima on nyt siirretty Lapinkampus -palvelimelle
Kemijärven toimipisteen (ent. Itä-Lapin ammattiopisto) Optiman ympäristö on nyt siirretty Lapinkampukseen.
Lue lisää Read more
  • Oppilaitokset
 

Lapin ammattiopistossa Sinulle on tarjolla liki 90 eri ammatti- tai koulutusvaihtoehtoa. Toimimme Kemijärvellä, Kittilässä, Ranualla, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.

Tarjonnassamme on myös ammatilliseen peruskoulutukseen sekä itsenäiseen elämään valmentavia ASKEL-koulutuksia.


Lue lisää

Lapin matkailuopistossa Sinulle on tarjolla  matkailu-, ravitsemis- ja talousalan koulutusta Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä.

Meillä voit suorittaa matkailu-, ravisemis- tai talousalan ammatillisen perustutkinnon ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Perustutkinnoissa on tarjolla myös ammattilukio-vaihtoehto.


Lue lisää

Onko Sinulla jo työpaikka, mutta työssäsi tarvittavaa tutkinto puuttuu ja haluat parantaa ammattitaitoa ja osaamistasi?

Voit hankkia ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon myös oppisopimuksella työpaikallasi.


Lue lisää

Lapin kesäyliopistossa on Sinulle tarjolla eri puolella Lappia avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, lukiolaiskoulutusta ja abi-kursseja.

Lapin kesäyliopisto on Suomen pohjoisin kesäyliopisto.


Lue lisää

Santasport Lapin Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla.

Lapin Urheiluopistossa on Sinulle tarjolla liikunta-alan ammatillista peruskoulutusta, ammatillista lisäkoulutusta sekä kurssi- ja leiritoimintaa.

Santasport (Santasport Palvelut Oy)
Tarjoamme Sinulle ja perheellesi puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!

 
Lue lisää